Sipper du ikke latte på en hub? Dupper du ikke i dealflowen til en trigger happy VC? Er du ikke nylig utsatt for verken growth hacking eller scale-upping? Slapp av. Det er helt i orden. Du har verdi allikevel. I hvert fall hvis du reflekterer over hva din arbeidsplass kan by på i fremtiden.


Gode idéer vokser ikke på skjegg alene. Gode idéer kan komme fra hvor som helst. Du trenger for eksempel bare å se for deg hva arbeidsplassen din kan komme til å levere om noen år. Du kan ta utgangspunkt i noe du vet du kan, eller noe du vet du trenger. Eller noe du vet noen du kjenner kan, eller noe noen du kjenner trenger. Å drodle sammen med andre har ofte god effekt. Lue på innendørs, derimot, er ikke obligatorisk.

Startup-verdenen er i vinden som aldri før. Men gode forretningsidéer kommer ikke utelukkende fra startups. Samfunnet trenger faktisk de idéene som ikke naturlig tenner folk med egoer på størrelse med Elon Musk sitt. Vi i Boitano ønsker å komme i dialog med folk (som deg) som er i vanlige jobber i vanlige selskap i vanlige sektorer. Vi har lyst til å høre hva du mener kan gjøres annerledes og bedre, der du er, fordi positiv næringsutvikling er avhengig av mye mer enn de idéene som naturlig oppstår i energidrikk-drevne kollektiv på Tøyen.


For eksempel: vi vet av egen erfaring at mange digitaliseringsprosjekter i større norske selskap egentlig ikke behøver å være begrenset til det ene selskapet de befinner seg i. I mange tilfeller vil et digitaliseringsprosjekt tjene på å drives som et selvstendig selskap utenfor, slik at investerings- utviklings- og driftskostnader fordeles på flere kunder. Morselskapet med eierandel kan til og med tjene på et system som ellers kun ville vært en utgift.

Verken app-utviklere med fastjobbangst eller oppfinnere villig til å pantsette kårboligen for sin revolusjonerende fiskesnelle, har monopol på Den Store Nye Idéen.


Den kan like gjerne komme fra deg.